Kezdőlap arrow Statiszták
Statiszták
 
   
Statiszta gyerekek
  
      
Gáspár László  
___________
Gáspár László
 

  14 éves vagyok, és a Kodály Zoltán zenei általános iskolába járok. Túl sok mindenben nem szerepeltem eddig, de a Japán Nagykövetségen már felléptem egy iskolai színdarabbal.

Hobbim a foci, játszani, és nézni egyaránt szeretem.
      
Balogh Zsombor
    
  
_____________
Balogh Zsombor
 
      
Bódy Benjámin  
____________
Bódy Benjámin
   
   
    
Hegyesi Soraya  
___________
Hegyesi Soraya
   
      
Szűcs Balázs  
 _________
Szűcs Balázs
 
  
      
   
______________
Palotás Ágnes
    1985. szeptember 7.-én születtem Marcaliban. Itt végeztem általános, és középiskolai tanulmányaimat. Pici korom óta szavalok, 8 éve foglalkozom komolyabban az énekléssel. Érettségi után felvételt nyertem a Shakespeare Színművészeti Akadémia operett-musical szakára. Énektanárnőm Genczy Sári operaénekes.
      
    
Statiszta nők
  
      
Alevrogiannis Klára  
_______________
Alevrogiannis Klára
 
   45 éves, 2 gyermekes édesanya vagyok. Gyerekkorom óta táncolok, és énekelek. Kisebb nagyobb szerepeim voltak filmekben, reklámfilmekben, színházi előadásokban, és külföldi show műsorokban. Az életem a zene és a tánc, persze a gyermekeim után.
      
Csábi Bernadett  
_____________
Csábi Bernadett
 
   29 éves színház, zene, és művészetrajongó vagyok. A Szent István Egyetem marketing szakán végeztem, de nyughatatlan vérem nem engedi, hogy egy íróasztal mellett töltsem napjaim. Jelenleg lakások csinosításával foglalkozom, mely elég szabadságot biztosít ahhoz, hogy statisztálhassak, táncolhassak, és hogy élvezzem a napsütést.
      
Fekete Zsuzsa  
____________
Fekete Zsuzsa
 
    49 éves 2 gyermek édesanyja vagyok. Több éve statisztálok, kisebb nagyobb szerepekben egyaránt. Nagyon örülök, hogy bekerültem ebbe a produkcióba, nagyon élveztem, és már most tudom, hogyha vége lesz, akkor nagyon fog hiányozni. Ez életem legszebb emléke marad, és bízom benne, hogy máskor is részt vehetek ehhez hasonló produkcióban.
      
Felföldi Piroska  
_____________
Felföldy Piroska
 
   1958-ban születtem, jelenleg Dunakeszin élek. Szeretem a színházat, filmművészetet. Imádok szerepelni, táncolni, énekelni. Szerepeltem már művészfilmben, vígjátékban, reklámfilmben, sorozatban. Válogatás útján kerültem be ebbe a musicalba, amit nagyon megtisztelőnek éreztem,. És örömmel vállaltam.
 
 
Hajdúk Zsuzsanna  
_______________
Hajdúk Zsuzsanna
 
  
      
Hörömpőné Szabó Mária  
_______________
Hörömpőné Szabó Mária
 
   1970 01.11- én születtem. Két gyermek édesanyja vagyok. 15 évvel ezelőtt a Cirkusznál dolgoztam, mint táncos. Ebbe a produkcióba egy válogatás által kerültem be. A próbákon, és az előadáson egyaránt nagyon jól éreztem magam. Életemnek ez egy kiemelkedő pontja volt.
      
Kuzbelt Adrienn  
_____________
Kuzbelt Adrienn
    1965. január 22-én született Ózdon. Végzettségem pedagógus, mellette amatőr színészként tevékenykedettem vidéken. Többször szerepeltem gitáros - énekesként különböző műsorokban. Szerkesztő - műsorvezetői végzettséget szerzetem, majd évekig újságíróként tevékenykedetem egy dél - magyarországi regionális lapnál. 2000-ben Budapestre kerültem, azóta segédszínészként és statisztaként tűnök fel magyar és külföldi filmekben, sorozatokban, reklámokban.
      
Mihály Dóra  
__________
Mihály Dóra
   
      
Nagy Lívia  
   _________
Nagy Lívia
   Énekesnő, szabadúszó előadóművész. 1974-ben születtem Debrecenben. Idegenforgalmi ügyintéző, és menedzserképesítést szereztem, majd az Egri Gárdonyi Géza Színház Kelemen László Színészképző Stúdiójába mentem színészmesterséget tanulni. 2001-ig külső szereplőként játszottam Egerben, majd 2002-ben „Zene az kell” címmel egy saját rendezésű musicalt készítettem, amit az Egri revüszínház színpadán mutattunk be. 5 éve énekelek, popzenekarommal külföldön, és belföldön is fellépek.
      
Simon Éva  
 _________
Simon Éva
   Színésznő vagyok. A 70-es, 80-as években vidéki színházakban játszottam, többnyire főszerepeket. Shakespeare: Minden jó, ha vége jó Helénáját, Camus: Félreértésében Marthát, Miech-Leight: La Mancha lovagjában Aldonzát, vagy Déry-Presser-Adamis: Popfesztiváljának Eszterét. 15 évig Nyugat-Európában és a Közel-Keleten turnéztam, mint énekesnő.
      
Vajna Éva  
   ________
Vajna Éva
  
      
      _____________________________
Zentai Mária  
  __________
Zentai Márta
  
  
  
   
 Statiszta férfiak
  
 
   
___________
Burai Kálmán
    1980 szeptemberében születtem Egerben. A TV2 Áll az Alku című műsorából ismerhetnek a nézők, Ahol hónapokig szerepeltem játékosként. Rendszeresen Modellkedek, illetve reklámokban és filmekben dolgozom, mint statiszta. Több neves produkcióban forgattam már, ilyen a most látható „Szabadság szerelem” című film. A színészi pálya felé kacsingatok.
      
Éder Csaba  
  _________
Éder Csaba
    55 éves vagyok, jelenleg Budapesten élek. Régóta statisztálok, 1997-ben kaptam meg első valamire való reklámszerepemet. 1999 óta a Vígszínházban játszom kisebb szerepeket, de megfordultam már a Budaőrsi Játékszínben is. Boldogan játszom színdarabokban, játék-és reklámfilmekben. Dolgoztam a Temetetlen halott, Állítsátok meg Teréz anyut, illetve a Szabadság szerelem című magyar filmekben. Legkedvesebb reklámszerepem a Peponen volt.
      
Eged Béla  
  ________
Eged Béla
    1956-ban 10 évesen csak „kóstolgattam” a forradalmat. Első statiszta munkám 1979-ben a Menekülés a győzelembe c. filmben volt. Azóta 56 magyar filmben, szinte minden magyar sorozatban, és az összes Budapesten forgatott, híres külföldi színészekkel fémjelzett filmben kaptam munkát. Kiemelt szerepeim: a Napfény ízében, a Legszebb napokban, és a Ratcliff c. filmekben német nyelvű epizódszerep. Reklámjaim közül az Amstel a legismertebb. Szerepelek ezen kívül a Sickratman: Evvel a dalban c. videoklipjében is. 2003 óta a Vígszínházban statisztálok, a Revizor című műben vagyok vendégművész.
      
Feleki Tibor  
  _________
Feleki Tibor
  
      
Gundy Tóth Bálint  
______________
Gundy Tóth Bálint
       1985. május 28.-án születtem Budapesten. 1996-ban kezdtem a Harlekin Drámastúdióban, majd egy évre rá a Főnix Dráma Stúdió tagja lettem. Ezt követően kerültem a Földessy Margit Színjáték Drámastúdiójába, aminek jelenleg is tagja vagyok, közel 6 éve. Aktívan játszom az IBS színpadon: Hair, Van aki forrón szereti, Hajmeresztő. A színház mellett 3 éve rendszeresen latintáncot táncolok. Idén filmben is kipróbáltam magam, hisz nagy örömömre lehetőséget kaptam, hogy 1 hónapot forgathassak a Szabadság szerelem című filmben.
      
    

___________

Haintz Olivér
    1975. augusztus 27.-én születtem Budapesten. 15 éve táncolok hip-hopot, belekostóltam az akrobatikába, és a jazz elemekbe is. 10 éves színpadi rutinnal rendelkezem, jelenleg a Rapszínház társulat egyik főszerepét alakítom. Az éjszakában egy speciális LASER (performance show-val) dolgozom. Hobbim a röplabda, a foci és minden, ami játék.
      
Hámori Sándor  
____________
Hámori Sándor
    45 éves vagyok, és közel 4 éve statisztálok. Több külföldi, és magyar filmben, illetve reklámfilmben szerepeltem már. Magyar filmek közül a legemlékezetesebb számomra a Csak szex és más semmi, illetve a Töredék, meg a Taxiderma.
      
Karsai J[1]. András   
_____________
Karsai J. András
       1986. április 3-án születtem Budapesten. A színház világa kiskorom óta vonz; 12 éve pantomimezem (játszok/írok/rendezek), 2 éve foglalkozom komolyabban tánccal (tanult stílusok: modern, balett, musical, funky, Graham-technika, sztepp), de az elmúlt években a prózai színészet tette ki az időm nagy részét. A 2005/2006-os évadban a Thália Színház Új Stúdiójában futó richard2nixon c. darab főszerepét játszottam. Tavaly a Theatrum Színiakadémia hallgatója voltam, idén a Madách Színház Madách Musical Műhelyében kezdtem meg / folytatom a tanulmányaimat.
      
Katona Zoltán  
___________
Katona Zoltán
 
      
Lassú Zsolt  
_________
Lassú Zsolt
    1988. február 9.-én születtem Budapesten. Jelenleg egy művészeti Szakközépiskola végzős színitagozatos növendéke vagyok. A suli darabokban játszom a Grease-ben, a Dzsungelkönyvében, illetve a Hair-ben. Iskolán kívül élek a lehetőségekkel, dolgoztam, már filmekben, reklámfilmekben egyaránt. Szabadidőmben szívesen sportolok, énekelek, táncolok, és fellépésekre járok, illetve bulizok. Tervem felvételt nyerni a Színház- és Filmművészeti Egyetem Musical-operett, vagy zenész-színész szakára.
      
Magasházi István  
______________
Magasházi István
 
      
Major István  
__________
Major István
 
      
Márton József  
___________
Márton József
 
      
Mészáros László  
_____________
Mészáros László
    Üzemgazdász, és kulturális menedzser. 16 évig versenyszerűen táncoltam. Latin és standard táncokban „A” osztályosként hagytam abba az aktív versenyzést. Jelenleg egy kft. Vezetőjének vagyok a személyi titkára. Szabadidőmben táncolok, rendezvényt szervezek, és műsort vezetek. Elkötelezettségem, és hobbim a fiatal tehetséges művészek fejlődésének segítése.
      
Molnár András  
____________
Molnár András
    57 éves Artista, előadóművész. 3 éve statisztálok. Legkedvesebb filmjeim: Kincses Sziget, Harag napja, illetve decemberben, az MTV-ben bemutatásra kerülő Mátyás a sosem volt királyfi című film.
      
Stróbl Miklós  
__________
Stróbl Miklós
 

   53 éves vagyok. Bűvészként dolgoztam az Augsburgi színházban. 5 éve statisztálok filmekben, illetve reklámfilmekben egyaránt.

Kedvenc statiszta munkáim: Sorstalanság, Szabadság szerelem, illetve a 100 éves a Margitszigeti Ásványvíz című reklám. Jelenleg az Oktogon táncegyüttesben táncolok.
      
Szabó Attila  
__________
Szabó Attila
    60-as nyugdíjas vagyok. 9 éve statisztálok játék- és reklámfilmekben. Nem idegen tőlem a reklám, illetve divatfotózás, vagy a rendezvények host feladata sem. Szívesen emlékszem a Szabó István rendezte „Csodálatos Júlia” c. filmre, melyben a férfi főszereplő – Jeremy Irons – fénydublőre voltam.
      
Varga István  
_____________
Dr. Varga István
    1973 03. 15.-én születtem Győrött. 10 éve foglalkozom hip-hoppal, de azért a klasszikus táncokat se vetem meg. A tánc mellett dolgozom, mint aerobic edző, és masszőr, illetve idén szereztem jogi diplomát a Miskolci Egyetemen.
      
   
_____________
Virsinszki Zoltán
 

   1984. 11. 15.-én születtem Székesfehérvárott. 9 éve táncolok Hip-Hop-ot, és 5 éve Break táncot. Számos fellépésen vagyok túl. 2001-ben alapítottam egy Break tánc fellépő csoportot, az Up-Rock-Style-t. Jelenleg a Rapszínház „Rap City” című darabjában vagyok szereplő, amivel október 27.-étől országos turnéra indulunk.

Hobbim a motorozás.