Kezdőlap arrow Alkotók
Alkotók
Horváth Péter
Horváth Péter 
     Az 54 éves József Attila és Morishige Díjas Horváth Péter író, rendező, dramaturg, a Színház és Filmművészeti Főiskolán végzett. Íróként nevéhez fűződik egyebek mellett a nagysikerű Szerelem első vérig című film, A padlás és a Valahol Európában című musical. Regényei, novellái jelentek meg, filmjeit, színdarabjait sikerrel játsszák, hangjátékait hazánkon kívül számos országban sugározzák.
 
 Horváth Péter
író, rendező
 
Tovább...
 
Pintér Tamás
Pintér Tamás 
     A 65 éves Pintér Tamás, akciórendező, egyetemi docens, kaszkadőrszakértő, kaszkadőr, a Magyar Kaszkadőr Szövetség elnöke.
Válogatott öttusázó, vívó és lovagló volt.
A Színház és Filmművészeti Egyetemen egyetemi docensként tanít.
Több mint 400 filmben, valamint az ország összes színházában dolgozott és dolgozik folyamatosan, mint mozgástervező, akciórendező.
.
Idén március 15-én a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje kitüntetésben részesült.
.
A jelenlegi produkció akciórendezőjeként is hozzájárul a darab sikeréhez.
 
Pintér Tamás
ötletgazda
.
 
Tovább...
 
Mihály Tamás
Mihály Tamás
 Mihály Tamás 
zeneszerző
     Az 58 éves, Liszt Díjas Mihály Tamás zeneszerző nevét az Omega együttes tagjaként ismeri az ország. Gordonkaszakon végzett, Közép-Európa leghíresebb zenekarában basszusgitáros, de időnként billentyűs hangszereken is játszik. Szólólemeze is megjelent, Liszt és Wagner műveit ültette át szintetizátorra. Filmzenéjét hallhattuk a Vámmentes házasságban és az Örökzöld fehérben, feketében, című filmben. Színházi zenéjét Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok és Weöres Sándor: Holdbéli csónakos című darabjában, a Várszínházban élvezhettük. Számtalan nagysikerű lemez is nevéhez köthető, mint pl.:
· Omega: Csillagok útján (750.000db);
· Omega: Időrabló (700.000db)
· Omega: Élő Omega (600.000db)
· Omega: Gammapolis (600.000db)
  
Tovább...
 
Dr. Nagy Endre
Dr. Nagy Endre      Dr. Nagy Endre 1958-ban született Egerben. 1985-ben doktorált történészként. 1990-től a reklám és kommunikációs szakmában dolgozik. 2002-től létrehozta a Grantfilm Filmprodukciós céget, amelyben azóta producerként dolgozik. A Grantfilm az ő irányítása alatt számos játékfilmet, dokumentumfilmet, televíziós sorozatot és reklámfilmet készített. Legismertebb alkotásuk A Rózsa énekei című játékfilm, amely jelentős nemzetközi- és hazai filmfesztiválok díjában és elismerésében részesült, így díjat nyert Karlovy Vary-ban, Houstonban, Prágában és Budapesten.
Dr. Nagy Endre
producer